Курячі крильця — це не дуже затребувана в кулінарії частина курки. В основному вони сприймаються як закуска до всім відомого пінного напою. Закуска — це, звичайно, добре, але можна приготувати крильця так, що вони стануть улюбленою стравою з птиці. В крильцях не дуже багато м’яса, тому під час приготування треба максимально зберегти їхню соковитість. Для […]
Другі Страви
Ось і настав сезон смачного і по-осінньому яскравого овочу — гарбуза! До сьогодні я ніколи не уявляла, що гарбуз можна готувати не просто у вигляді каші. До цього мене підштовхнула мультиварка і велика кількість цього чудового овочу на прилавках. Раніше я й подумати не могла, що гарбуз з м’ясом — це так смачно! Бо ще […]
Різотто — страва родом з Італії на основі рису. Взагалі, італійська кухня зі своїм різноманіттям паст, соусів, вершкових десертів, гострих закусок завоювала особливе місце в серці вітчизняного гурмана. Ця кухня нам близька. Наші кулінари із задоволенням освоюють премудрості приготування лазаньї, тірамісу, піци, делікатесів з морепродуктами. Я теж не виняток. Особливо мені подобається те, що італійці […]
Грибний плов такий же смачний і ситний як і традиційний плов, але готується він зовсім без м’яса. Гриби чудово замінюють м’ясо, не дарма ж їх називають «лісовим м’ясом». Головне в грибному плові — багато овочів і грибів. З зазначеної в рецепті кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій плову. Дуже зручно готувати грибний плов в мультиварці, яка […]
Сирний коржик – це той пиріг, про який можна сказати «дешево та сердито», я б до цього визначення додала б ще два прикметника – швидко і просто. Тісто для пирога готується елементарно, всі продукти змішуються між собою за одну – дві хвилини – і тісто готове. Найбільш «трудомісткий» етап в приготуванні сирного коржу – це […]
Вашій увазі пропонується рецепт під назвою “Тушковане м’ясо з картоплею”. Приготувати цю страву з допомогою мультиварки дуже просто, ви зможете порадувати всю сім’ю неперевершеною вечерею. Отже, для того, щоб приготувати тушковане м’ясо з картоплею, необхідно використати такі інгредієнти: М’ясо (яловичина) — 300-400г; Картопля — 700-800г; Морква — 1шт.; Цибуля — 1шт.; Часник — 3 зубчики; […]
Гарбузова каша відома нам ще з дитинства. Тепер, коли у мене самої є дитина, я з задоволенням готую цю кашу і для неї. Існують різні варіації каші з гарбуза з найрізноманітнішими крупами. Улюблений варіант в моїй родині з рисом, але також готуємо і з пшоном, дитина найбільше любить з манною крупою. Технологія приготування каші дуже […]
Витримування курятини в соєво-медовому маринаді — чудовий спосіб поглянути на звичні курячі ніжки чи крильця абсолютно по-новому. Смак курки, приготованої за цим рецептом, дуже незвичайний: пряна солодкість меду і пікантний аромат соєвого соусу вигідно підкреслюють ніжність і соковитість м’яса. До речі, завдяки цій цікавій властивості — яскраво, в особливий спосіб посилювати смак — соєвий соус […]
Страви з грибів в нашій сім’ї готуються не часто, так як я їх не дуже люблю, а от мій чоловік трохи розбирається в грибах, тому готує страви з грибів завжди він. Але сьогодні я вирішила зробити йому сюрприз і приготувати смачну грибну запіканку зі сметанним соусом сама, звичайно допоможе мені в цьому улюблена мультиварка. Ця […]
Варіантів приготування смачної і корисної їжі за допомогою мультиварки Panasonic SR-TMH18 величезна безліч. Вона ідеальна для приготування супів, каш, м’ясних і овочевих страв, випічки, в тому числі хліба, можна готувати натуральне згущене молоко і йогурти. Особливо цікава можливість використання в якості пароварки. Їжа виходить смачною, корисною, а головне – проста в приготуванні. Розглянемо приготування в […]