Другі Страви

Картопля з курячими сердечками і журавлиною в мультиварці

Я дуже не люблю одноманітності на обідньому столі, тому намагаюся в міру сил і можливостей робити сімейні сніданки, обіди та вечері не тільки смачними, а й різноманітними. Всього один інгредієнт може дуже сильно змінити смак і зовнішній вигляд всього блюда, а тим більше, якщо це інгредієнт несподіваний. Використовуючи це правило можна експериментувати з інгредієнтами і […]

Картопля, запечена з беконом в мультиварці

Є продукти, які, незважаючи на свою простоту, разом дають чудові гармонійні поєднання, наприклад, полуниця і вершки, що так обожнюють представниці прекрасної статі, чи вишукане поєднання сиру і оливок, чи класичне — риби і лимона, чи незвичайне — дині і вітчини… Здавалося б, кілька продуктів, а смак, тим не менш, просто неперевершений. Рецепт, поданий нижче, якраз […]

Чахохбілі в мультиварці

Чахохбілі — це страва грузинської кухні, яку готують з курки з додаванням великої кількості свіжих овочів і приправ. Я готую чахохбілі в мультиварці, трохи адаптувавши рецепт і спростивши склад інгредієнтів (я замінила деякі свіжі трави сушеними). Просто не завжди в магазині можна знайти свіжий базилік і орегано, а ось сушені трави зазвичай є в кухонній […]

Курячі стегенця, фаршировані сиром і ананасами

Фарширована курочка — це верх кулінарного мистецтва; її приготування — це клопіткий і тривалий процес, який вимагає майже хірургічної точності. Трохи простіше нафарширувати і приготувати окремі частини курки — окости, гомілки чи стегенця. Для цього з них акуратно знімають шкірку, видаляють кістки, а м’ясо змішують з різноманітними добавками і використовують як начинку, нею потім наповнюють […]

Курячий рулет з чорносливом

Ні для кого не секрет, що куряче м’ясо чудово поєднується з різними фруктами і сухофруктами — чорносливом, курагою, ананасом. Ця обставина дозволяє готувати велику кількість смачних страв, однією з яких є рулет з курячого філе з чорносливом. До появи на моїй кухні мультиварки доводилось готувати такий рулет в два етапи — спочатку обсмажувати на плиті, […]

Курячі шлуночки в соєвому соусі

Курячі нутрощі — печінка, шлунок і сердечко часто використовуються для приготування різноманітних закусок і гарячих страв. Курячі шлунки коштують набагато дешевше, ніж печінка чи сердечка, але, незважаючи на це, є не менш затребуваними продуктами. Багато господинь вважають, що гаряче з курячих шлунків не варте тих турбот, яких вимагає його приготування. Адже спочатку шлунки необхідно промити, […]

Каша молочна пшоняна в мультиварці

Не секрет, що один з найкращих варіантів для сніданку — це каша. Але в ранковій метушні не завжди є час, щоб її приготувати, тому що кашу треба помішувати, слідкувати, щоб вона не підгоріла і не “втекла”. Саме тому розробники мультиварки Panasonic sr-tmh18ltw передбачили. До того ж, ввечері можна налаштувати таймер так, щоб ваша каша була […]

Куряче філе в картопляній шубці

Куряче філе в картопляній шубці — смачна заміна звичайних котлет, на приготування якої потрібно зовсім трохи часу. Виходить соковита і смачна курочка з золотистою скоринкою, яка прекрасно поєднується з будь-яким гарніром — овочами, гречкою, макаронами. В мультиварці філе в картопляній шубці готується з мінімальною кількістю рослинної олії, але все одно виходить рум’яним і зажареним. Цей […]

Картопляні хачапурі в мультиварці

Хачапурі — це дуже смачні пиріжечки з сирною начинкою, для їхнього приготування потрібна неабияка майстерність. Картопляні хачапурі — це спрощений варіант класичної страви, у приготуванні якої використовується картопляне тісто, а самі хачапурі виходять невеликого розміру. В мультиварці картопляні хачапурі готуються на відмінно — вони виходять в міру підсмаженими, а сирна начинка встигає розплавитися, але не […]

Плов з курячою грудкою в мультиварці

Розглянемо приготування у мультиварці Panasonic ароматного плову з курячою грудкою. Ця страва буде нежирною і матиме неповторний смак. Нам необхідно взяти: Рис — 3 мультисклянки; Куряча грудка (філе) — 500-600г; Цибуля — 2шт.; Морква — 2шт.(велика); Часник — 5 зубчиків (неочищених); Родзинки — жменя; Зіра; Коріандр; Чорний перець свіжезмелений; Олія оливкова — 4 ст.л.; Масло […]