М’ясні Страви

Запіканка “а-ля-піца” в мультиварці

Рецепт дуже смачною запіканки, схожою на піцу, напевно знайде місце у вашій кулінарній книзі. Готується така запіканка без тесту, основу цієї «піци» становить картопля. До складу запіканки входять овочі, які покривають шар картоплі, також в цю запіканку включила м’ясо, щоб вона була насиченою. Запіканка «а-ля-піца» виходить дуже смачним і повноцінним стравою. Ми з’їли з великим […]

Картопля з курячими сердечками і журавлиною в мультиварці

Я дуже не люблю одноманітності на обідньому столі, тому намагаюся в міру сил і можливостей робити сімейні сніданки, обіди та вечері не тільки смачними, а й різноманітними. Всього один інгредієнт може дуже сильно змінити смак і зовнішній вигляд всього блюда, а тим більше, якщо це інгредієнт несподіваний. Використовуючи це правило можна експериментувати з інгредієнтами і […]

Картопля, запечена з беконом в мультиварці

Є продукти, які, незважаючи на свою простоту, разом дають чудові гармонійні поєднання, наприклад, полуниця і вершки, що так обожнюють представниці прекрасної статі, чи вишукане поєднання сиру і оливок, чи класичне — риби і лимона, чи незвичайне — дині і вітчини… Здавалося б, кілька продуктів, а смак, тим не менш, просто неперевершений. Рецепт, поданий нижче, якраз […]

Чахохбілі в мультиварці

Чахохбілі — це страва грузинської кухні, яку готують з курки з додаванням великої кількості свіжих овочів і приправ. Я готую чахохбілі в мультиварці, трохи адаптувавши рецепт і спростивши склад інгредієнтів (я замінила деякі свіжі трави сушеними). Просто не завжди в магазині можна знайти свіжий базилік і орегано, а ось сушені трави зазвичай є в кухонній […]

Курячі стегенця, фаршировані сиром і ананасами

Фарширована курочка — це верх кулінарного мистецтва; її приготування — це клопіткий і тривалий процес, який вимагає майже хірургічної точності. Трохи простіше нафарширувати і приготувати окремі частини курки — окости, гомілки чи стегенця. Для цього з них акуратно знімають шкірку, видаляють кістки, а м’ясо змішують з різноманітними добавками і використовують як начинку, нею потім наповнюють […]

Курячий рулет з чорносливом

Ні для кого не секрет, що куряче м’ясо чудово поєднується з різними фруктами і сухофруктами — чорносливом, курагою, ананасом. Ця обставина дозволяє готувати велику кількість смачних страв, однією з яких є рулет з курячого філе з чорносливом. До появи на моїй кухні мультиварки доводилось готувати такий рулет в два етапи — спочатку обсмажувати на плиті, […]

Курячі шлуночки в соєвому соусі

Курячі нутрощі — печінка, шлунок і сердечко часто використовуються для приготування різноманітних закусок і гарячих страв. Курячі шлунки коштують набагато дешевше, ніж печінка чи сердечка, але, незважаючи на це, є не менш затребуваними продуктами. Багато господинь вважають, що гаряче з курячих шлунків не варте тих турбот, яких вимагає його приготування. Адже спочатку шлунки необхідно промити, […]

Куряче філе в картопляній шубці

Куряче філе в картопляній шубці — смачна заміна звичайних котлет, на приготування якої потрібно зовсім трохи часу. Виходить соковита і смачна курочка з золотистою скоринкою, яка прекрасно поєднується з будь-яким гарніром — овочами, гречкою, макаронами. В мультиварці філе в картопляній шубці готується з мінімальною кількістю рослинної олії, але все одно виходить рум’яним і зажареним. Цей […]

Плов з курячою грудкою в мультиварці

Розглянемо приготування у мультиварці Panasonic ароматного плову з курячою грудкою. Ця страва буде нежирною і матиме неповторний смак. Нам необхідно взяти: Рис — 3 мультисклянки; Куряча грудка (філе) — 500-600г; Цибуля — 2шт.; Морква — 2шт.(велика); Часник — 5 зубчиків (неочищених); Родзинки — жменя; Зіра; Коріандр; Чорний перець свіжезмелений; Олія оливкова — 4 ст.л.; Масло […]

Курячі сердечка з пюре в мультиварці: 2 в 1

Сьогодні я б хотіла поділитись не рецептами як такими, а швидше розповісти про варіант приготування двох страв одночасно з використанням мультиварки. Це чудовий спосіб економії часу і оптимізації процесу приготування вечері. Крім того, що ви менше часу витрачаєте на приготування, ви ще й отримуєте гарнір і другу страву в один момент, тобто вам не доведеться […]