М’ясні Страви

Курячі стегенця, фаршировані сиром і ананасами

Фарширована курочка — це верх кулінарного мистецтва; її приготування — це клопіткий і тривалий процес, який вимагає майже хірургічної точності. Трохи простіше нафарширувати і приготувати окремі частини курки — окости, гомілки чи стегенця. Для цього з них акуратно знімають шкірку, видаляють кістки, а м’ясо змішують з різноманітними добавками і використовують як начинку, нею потім наповнюють […]

Куряче філе в картопляній шубці

Куряче філе в картопляній шубці — смачна заміна звичайних котлет, на приготування якої потрібно зовсім трохи часу. Виходить соковита і смачна курочка з золотистою скоринкою, яка прекрасно поєднується з будь-яким гарніром — овочами, гречкою, макаронами. В мультиварці філе в картопляній шубці готується з мінімальною кількістю рослинної олії, але все одно виходить рум’яним і зажареним. Цей […]

Чахохбілі в мультиварці

Чахохбілі — це страва грузинської кухні, яку готують з курки з додаванням великої кількості свіжих овочів і приправ. Я готую чахохбілі в мультиварці, трохи адаптувавши рецепт і спростивши склад інгредієнтів (я замінила деякі свіжі трави сушеними). Просто не завжди в магазині можна знайти свіжий базилік і орегано, а ось сушені трави зазвичай є в кухонній […]

Курячі крильця у вершковому соусі

Курячі крильця — це не дуже затребувана в кулінарії частина курки. В основному вони сприймаються як закуска до всім відомого пінного напою. Закуска — це, звичайно, добре, але можна приготувати крильця так, що вони стануть улюбленою стравою з птиці. В крильцях не дуже багато м’яса, тому під час приготування треба максимально зберегти їхню соковитість. Для […]

Картопля, запечена з беконом в мультиварці

Є продукти, які, незважаючи на свою простоту, разом дають чудові гармонійні поєднання, наприклад, полуниця і вершки, що так обожнюють представниці прекрасної статі, чи вишукане поєднання сиру і оливок, чи класичне — риби і лимона, чи незвичайне — дині і вітчини… Здавалося б, кілька продуктів, а смак, тим не менш, просто неперевершений. Рецепт, поданий нижче, якраз […]

Курячі сердечка з пюре в мультиварці: 2 в 1

Сьогодні я б хотіла поділитись не рецептами як такими, а швидше розповісти про варіант приготування двох страв одночасно з використанням мультиварки. Це чудовий спосіб економії часу і оптимізації процесу приготування вечері. Крім того, що ви менше часу витрачаєте на приготування, ви ще й отримуєте гарнір і другу страву в один момент, тобто вам не доведеться […]

Плов з курячою грудкою в мультиварці

Розглянемо приготування у мультиварці Panasonic ароматного плову з курячою грудкою. Ця страва буде нежирною і матиме неповторний смак. Нам необхідно взяти: Рис — 3 мультисклянки; Куряча грудка (філе) — 500-600г; Цибуля — 2шт.; Морква — 2шт.(велика); Часник — 5 зубчиків (неочищених); Родзинки — жменя; Зіра; Коріандр; Чорний перець свіжезмелений; Олія оливкова — 4 ст.л.; Масло […]

Курячі сердечка в апельсиновому маринаді з макаронами в мультиварці

Існує не так багато рецептів страв з макаронами, за якими макарони готуються разом з м’ясом в одному посуді. На плиті зробити такий “фокус” не так легко, а ось в мультиварці — це цілком можливо. В мультиварці макарони готувати дуже зручно і легко, а якщо врахувати, що макарони готуються одночасно з м’ясом чи субпродуктами, то зрозуміло, […]

Курячі крильця у вершковому соусі в мультиварці

Курячі крильця — це не дуже затребувана в кулінарії частина курки. В основному вони сприймаються як закуска до всім відомого пінного напою. Закуска — це, звичайно, добре, але можна приготувати крильця так, що вони стануть улюбленою стравою з птиці. В крильцях не дуже багато м’яса, тому під час приготування треба максимально зберегти їхню соковитість. Для […]

Курячий рулет з чорносливом

Ні для кого не секрет, що куряче м’ясо чудово поєднується з різними фруктами і сухофруктами — чорносливом, курагою, ананасом. Ця обставина дозволяє готувати велику кількість смачних страв, однією з яких є рулет з курячого філе з чорносливом. До появи на моїй кухні мультиварки доводилось готувати такий рулет в два етапи — спочатку обсмажувати на плиті, […]