Плов з курячою грудкою в мультиварці

Розглянемо приготування у мультиварці Panasonic ароматного плову з курячою грудкою. Ця страва буде нежирною і матиме неповторний смак.

Нам необхідно взяти:

  • Рис — 3 мультисклянки;
  • Куряча грудка (філе) — 500-600г;
  • Цибуля — 2шт.;
  • Морква — 2шт.(велика);
  • Часник — 5 зубчиків (неочищених);
  • Родзинки — жменя;
  • Зіра;
  • Коріандр;
  • Чорний перець свіжезмелений;
  • Олія оливкова — 4 ст.л.;
  • Масло вершкове — 20-30г;
  • Вода — 4 мультисклянки.

Приготування:

Філе нарізаємо кубиками. Наливаємо оливкову олію, обираємо режим “Випічка”, прогріваємо олію і викладаємо курку.

Через 10 хвилин додаємо цибулю, трохи пізніше моркву, солимо, перчимо, через 20 хвилин додаємо зіру, коріандр і вершкове масло. Приблизно за 10 хвилин це все дійде.

Рис промиваємо 5-6 разів і разом з родзинками вкладаємо в мультиварку. Додаємо до рису часник і заливаємо воду. Вмикаємо режим “Плов”. Ось і все. Потім я нічого не підігріваю. Все й так виходить чудово! Плов досить соковитий, але не занадто жирний.

Сподіваюсь, вам сподобається! Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *