Курка в Мультиварці

Запіканка з курячою печінкою і рисом в мультиварці

Куряча печінка — чудовий продукт. Смачна, м’яка і ніжна, вона має низку переваг: готується швидко, низькокалорійна і дуже корисна. Куряча печінка багата вітамінами, амінокислотами та цінними білками, до складу яких входять найважливіші мінеральні речовини (кальцій, цинк, залізо, мідь, натрій та інші). Вона дуже корисна для дітей, вагітних жінок та людей з низьким рівнем гемоглобіну в […]

Курячі ніжки в соєво-медовому маринаді в мультиварці

Витримування курятини в соєво-медовому маринаді — чудовий спосіб поглянути на звичні курячі ніжки чи крильця абсолютно по-новому. Смак курки, приготованої за цим рецептом, дуже незвичайний: пряна солодкість меду і пікантний аромат соєвого соусу вигідно підкреслюють ніжність і соковитість м’яса. До речі, завдяки цій цікавій властивості — яскраво, в особливий спосіб посилювати смак — соєвий соус […]

Курячі сердечка з гречкою в мультиварці

Кожна гарна господиня хоче щодня радувати своїх домашніх різноманітними і корисними стравами. До того ж, інколи вигадати щось новеньке зі звичного набору продуктів — непросте завдання. Дійсно, приготування оригінального обіду чи вечері з буденного рису, гречки, перловки чи картоплі може загнати в глухий кут навіть найдосвідченіших кулінарів. Сподіваюсь, поданий нижче рецепт дозволить доповнити вашу скарбничку […]

Плов з куркою в мультиварці Panasonic SR-TMH18

Варіантів приготування смачної і корисної їжі за допомогою мультиварки Panasonic SR-TMH18 величезна безліч. Вона ідеальна для приготування супів, каш, м’ясних і овочевих страв, випічки, в тому числі хліба, можна готувати натуральне згущене молоко і йогурти. Особливо цікава можливість використання в якості пароварки. Їжа виходить смачною, корисною, а головне – проста в приготуванні. Розглянемо приготування в […]

Картопля з курячими сердечками і журавлиною в мультиварці

Я дуже не люблю одноманітності на обідньому столі, тому намагаюся в міру сил і можливостей робити сімейні сніданки, обіди та вечері не тільки смачними, а й різноманітними. Всього один інгредієнт може дуже сильно змінити смак і зовнішній вигляд всього блюда, а тим більше, якщо це інгредієнт несподіваний. Використовуючи це правило можна експериментувати з інгредієнтами і […]

Курячі стегенця, фаршировані сиром і ананасами

Фарширована курочка — це верх кулінарного мистецтва; її приготування — це клопіткий і тривалий процес, який вимагає майже хірургічної точності. Трохи простіше нафарширувати і приготувати окремі частини курки — окости, гомілки чи стегенця. Для цього з них акуратно знімають шкірку, видаляють кістки, а м’ясо змішують з різноманітними добавками і використовують як начинку, нею потім наповнюють […]

Куряче філе в картопляній шубці

Куряче філе в картопляній шубці — смачна заміна звичайних котлет, на приготування якої потрібно зовсім трохи часу. Виходить соковита і смачна курочка з золотистою скоринкою, яка прекрасно поєднується з будь-яким гарніром — овочами, гречкою, макаронами. В мультиварці філе в картопляній шубці готується з мінімальною кількістю рослинної олії, але все одно виходить рум’яним і зажареним. Цей […]

Курячі шлуночки в соєвому соусі

Курячі нутрощі — печінка, шлунок і сердечко часто використовуються для приготування різноманітних закусок і гарячих страв. Курячі шлунки коштують набагато дешевше, ніж печінка чи сердечка, але, незважаючи на це, є не менш затребуваними продуктами. Багато господинь вважають, що гаряче з курячих шлунків не варте тих турбот, яких вимагає його приготування. Адже спочатку шлунки необхідно промити, […]

Курячий рулет з чорносливом

Ні для кого не секрет, що куряче м’ясо чудово поєднується з різними фруктами і сухофруктами — чорносливом, курагою, ананасом. Ця обставина дозволяє готувати велику кількість смачних страв, однією з яких є рулет з курячого філе з чорносливом. До появи на моїй кухні мультиварки доводилось готувати такий рулет в два етапи — спочатку обсмажувати на плиті, […]

Плов з курячою грудкою в мультиварці

Розглянемо приготування у мультиварці Panasonic ароматного плову з курячою грудкою. Ця страва буде нежирною і матиме неповторний смак. Нам необхідно взяти: Рис — 3 мультисклянки; Куряча грудка (філе) — 500-600г; Цибуля — 2шт.; Морква — 2шт.(велика); Часник — 5 зубчиків (неочищених); Родзинки — жменя; Зіра; Коріандр; Чорний перець свіжезмелений; Олія оливкова — 4 ст.л.; Масло […]