Курка в Мультиварці

Картопля з курячими сердечками і журавлиною в мультиварці

Я дуже не люблю одноманітності на обідньому столі, тому намагаюся в міру сил і можливостей робити сімейні сніданки, обіди та вечері не тільки смачними, а й різноманітними. Всього один інгредієнт може дуже сильно змінити смак і зовнішній вигляд всього блюда, а тим більше, якщо це інгредієнт несподіваний. Використовуючи це правило можна експериментувати з інгредієнтами і […]

Курячі стегенця, фаршировані сиром і ананасами

Фарширована курочка — це верх кулінарного мистецтва; її приготування — це клопіткий і тривалий процес, який вимагає майже хірургічної точності. Трохи простіше нафарширувати і приготувати окремі частини курки — окости, гомілки чи стегенця. Для цього з них акуратно знімають шкірку, видаляють кістки, а м’ясо змішують з різноманітними добавками і використовують як начинку, нею потім наповнюють […]

Курячий рулет з чорносливом

Ні для кого не секрет, що куряче м’ясо чудово поєднується з різними фруктами і сухофруктами — чорносливом, курагою, ананасом. Ця обставина дозволяє готувати велику кількість смачних страв, однією з яких є рулет з курячого філе з чорносливом. До появи на моїй кухні мультиварки доводилось готувати такий рулет в два етапи — спочатку обсмажувати на плиті, […]

Курячі шлуночки в соєвому соусі

Курячі нутрощі — печінка, шлунок і сердечко часто використовуються для приготування різноманітних закусок і гарячих страв. Курячі шлунки коштують набагато дешевше, ніж печінка чи сердечка, але, незважаючи на це, є не менш затребуваними продуктами. Багато господинь вважають, що гаряче з курячих шлунків не варте тих турбот, яких вимагає його приготування. Адже спочатку шлунки необхідно промити, […]

Куряче філе в картопляній шубці

Куряче філе в картопляній шубці — смачна заміна звичайних котлет, на приготування якої потрібно зовсім трохи часу. Виходить соковита і смачна курочка з золотистою скоринкою, яка прекрасно поєднується з будь-яким гарніром — овочами, гречкою, макаронами. В мультиварці філе в картопляній шубці готується з мінімальною кількістю рослинної олії, але все одно виходить рум’яним і зажареним. Цей […]

Плов з курячою грудкою в мультиварці

Розглянемо приготування у мультиварці Panasonic ароматного плову з курячою грудкою. Ця страва буде нежирною і матиме неповторний смак. Нам необхідно взяти: Рис — 3 мультисклянки; Куряча грудка (філе) — 500-600г; Цибуля — 2шт.; Морква — 2шт.(велика); Часник — 5 зубчиків (неочищених); Родзинки — жменя; Зіра; Коріандр; Чорний перець свіжезмелений; Олія оливкова — 4 ст.л.; Масло […]

Курячі сердечка з пюре в мультиварці: 2 в 1

Сьогодні я б хотіла поділитись не рецептами як такими, а швидше розповісти про варіант приготування двох страв одночасно з використанням мультиварки. Це чудовий спосіб економії часу і оптимізації процесу приготування вечері. Крім того, що ви менше часу витрачаєте на приготування, ви ще й отримуєте гарнір і другу страву в один момент, тобто вам не доведеться […]

Запіканка з куркою і картоплею в мультиварці

Вже не вперше переконуюся, що в мультиварці виходять відмінні запіканки. Якщо говорити про м’ясо, то мною вже випробувані рецепти тушкування і запікання, особливо дуже смачно виходять курячі ніжки в режимі «Випічка», запікається рум’яна скоринку, що дуже подобається чоловікові. Нещодавно приготувала запіканку з куркою і картоплею, тепер готова поділитися з вами цим чудовим рецептом. Принцип приготування: […]

Печеня з курячого філе з картоплею і сиром в мультиварці

Печеня з курячого філе з картоплею і сиром — це проста в приготуванні страва, яке дозволить нагодувати всю сім’ю смачним і ситним обідом або вечерею. Я віддаю перевагу картопельці з курочкою в мультиварці, тому що в ній страви виходять соковитішими, ніж в духовці. Звичайно, можна просто скласти всі інгредієнти в каструлю мультиварки і ввімкнути режим […]

Курячі крильця у вершковому соусі в мультиварці

Курячі крильця — це не дуже затребувана в кулінарії частина курки. В основному вони сприймаються як закуска до всім відомого пінного напою. Закуска — це, звичайно, добре, але можна приготувати крильця так, що вони стануть улюбленою стравою з птиці. В крильцях не дуже багато м’яса, тому під час приготування треба максимально зберегти їхню соковитість. Для […]