Другі Страви

Картопляна бабка з сиром

Картопляну бабку з сиром можна готувати після щедрого застілля, коли організму потрібен відпочинок від важких м’ясних страв. Також підійде для тих, хто не любить готувати зі складними інгредієнтами. Така овочева страва схожа на пиріг, містить найпростіші продукти, але страва виходить дуже поживною. Мені ця страва дуже сподобалась, а ось мій чоловік назвав її “жіночою їжею” […]

Горбуша з грибами у вершковому соусі в мультиварці

Філе горбуші, запечене з грибами у вершковому соусі — це красива і поживна гаряча страва для святкового столу. За бажанням можна готувати таку горбушу для своєї родини хоч щодня. В мультиварці приготування горбуші займе близько п’ятдесяти хвилин і ще хвилин двадцять знадобиться для того, щоб обсмажити гриби. Для того щоб раціонально використати час, почати краще […]

Долма в мультиварці

Долма на святковому столі — це перевірений спосіб здивувати навіть найбільш вередливих гостей. Тарілка з ароматними і красивими долмушками завжди буде в центрі уваги, всім обов’язково захочеться спробувати цю екзотику на смак. Готується долма з виноградного листя, в яке загортається начинка з м’яса і рису. Технологія приготування долми схоже на приготування голубців, але смак і […]

Кабачкове суфле в мультиварці

Поки ще не завершилась пора таких смачних овочів як кабачки, я вирішила приготувати своїм домашнім ніжне суфле з кабачків. Страва смачна і дуже корисна, готується доволі швидко! Спочатку я хотіла назвати цю страву запіканкою, але після того, як спробувала, то зрозуміла, що ніжний смак цієї страви може передати лише слово “суфле”. Якщо чесно, я кабачки […]

Курячі стегенця, фаршировані сиром і ананасами

Фарширована курочка — це верх кулінарного мистецтва; її приготування — це клопіткий і тривалий процес, який вимагає майже хірургічної точності. Трохи простіше нафарширувати і приготувати окремі частини курки — окости, гомілки чи стегенця. Для цього з них акуратно знімають шкірку, видаляють кістки, а м’ясо змішують з різноманітними добавками і використовують як начинку, нею потім наповнюють […]

Курячі сердечка з пюре в мультиварці: 2 в 1

Сьогодні я б хотіла поділитись не рецептами як такими, а швидше розповісти про варіант приготування двох страв одночасно з використанням мультиварки. Це чудовий спосіб економії часу і оптимізації процесу приготування вечері. Крім того, що ви менше часу витрачаєте на приготування, ви ще й отримуєте гарнір і другу страву в один момент, тобто вам не доведеться […]

Короп, фарширований горіхами

Риба — почесна гостя на столі у нашій родині, при тому, що влаштовуємо рибні дні ми не лише в четвер. Я ніколи не відмовлюсь від риби, але купую тільки живу, щоб бути впевненою в її якості. Зараз у великій кількості продають коропів, тому короп з’являється на нашій кухні часто. Для урізноманітнення вирішила приготувати коропа з […]

Картопляна запіканка з опеньками в мультиварці

Картопляна запіканка зі свіжими грибами — смачна винагорода за зібрані нами гриби. Приготувати картопляну запіканку зовсім нескладно, особливо, якщо скористатися мультиваркою. В цій чудо-каструлі можна здійснити всі етапи приготування — зварити картоплю для пюре, обсмажити гриби з цибулею і запекти картопляну запіканку. Весь процес приготування картопляної запіканки займає трохи більше, ніж півтори години — починаючи […]

Курячі сердечка в апельсиновому маринаді з макаронами в мультиварці

Існує не так багато рецептів страв з макаронами, за якими макарони готуються разом з м’ясом в одному посуді. На плиті зробити такий “фокус” не так легко, а ось в мультиварці — це цілком можливо. В мультиварці макарони готувати дуже зручно і легко, а якщо врахувати, що макарони готуються одночасно з м’ясом чи субпродуктами, то зрозуміло, […]

Бурріто в мультиварці

Бурріто – блюдо мексиканської кухні, яке являє собою прісну пшеничну корж – тортилью, в яку загортається гостра начинка. Начинка для буріто зазвичай складається з м’яса, квасолі та овочів, також в начинку можна додавати різні соуси. Перший раз я спробувала справжній буріто в ресторані мексиканської кухні і мені дуже сподобалося. Звичайно ж, після цього мені захотілося […]