Тушковане м’ясо з картоплею в мультиварці

Вашій увазі пропонується рецепт під назвою “Тушковане м’ясо з картоплею”. Приготувати цю страву з допомогою мультиварки дуже просто, ви зможете порадувати всю сім’ю неперевершеною вечерею.

Отже, для того, щоб приготувати тушковане м’ясо з картоплею, необхідно використати такі інгредієнти:

  • М’ясо (яловичина) — 300-400г;
  • Картопля — 700-800г;
  • Морква — 1шт.;
  • Цибуля — 1шт.;
  • Часник — 3 зубчики;
  • Рослинна олія — 1ст.л.;
  • Сіль;
  • Перець;
  • Вода — 300 мл.

Час приготування: підготовка інгредієнтів — 15-20 хвилин, тушкування в мультиварці — 2-3 години.

    1. Для початку необхідно підготувати всі інгредієнти. Для цього нарізаємо м’ясо невеликими смужками.

  • Потім необхідно порізати картоплю. Найкраще взяти картоплю середнього розміру, розділити навпіл, потім смужками повздовж, а вже ці смужки розрізати на кубики. Також ви можете нарізати картоплю кільцями, так страва буде виглядати ефектніше.

  • Після цього поріжте цибулю, потріть моркву на середній тертці, видушіть часник. Всі інгредієнти готові.

  • В чашу мультиварки необхідно покласти картоплю, м’ясо, моркву, цибулю і часник. Тоді додайте 1 столову ложку рослинної олії, а також не забудьте долити 300 мл води. Залишилось добре перемішати інгредієнти.

  • З допомогою кнопки “Вибір програми” встановіть програму “Тушкування”. Час приготування страви — 2 години.

Ось, в принципі, все. Тепер залишається трохи почекати. Ця страва користується великою популярністю, тому що часу на її приготування йде мало, а в результаті виходить смачна, корисна, ароматна їжа. Готову страву треба прикрасити зеленню, також бажано подавати з овочевим салатом. Таку страву можна подавати на обід чи вечерю, а також готувати в святкові дні. Тушковане м’ясо з картоплею обов’язково сподобається вашим близьким і гостям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *