Курячі крильця — це не дуже затребувана в кулінарії частина курки. В основному вони сприймаються як закуска до всім відомого пінного напою. Закуска — це, звичайно, добре, але можна приготувати крильця так, що вони стануть улюбленою стравою з птиці. В крильцях не дуже багато м’яса, тому під час приготування треба максимально зберегти їхню соковитість. Для […]
М’ясні Страви
Курячі рулети можна готувати з найрізноманітнішими начинками. Мені дуже подобається паровий курячий рулет з начинкою з курячої печінки, омлету і болгарського перцю. Всі ці інгредієнти прекрасно поєднуються і роблять рулет смачним, соковитим і ароматним. Крім того, завдяки поєднанню кольорів начинки рулет виглядає святково і прикрашає будь-який стіл. Для приготування курячого рулету з печінкою, омлетом і […]
Що може бути приємніше смачної вечері, особливо, якщо вона готується з любов’ю для коханої людини. Сьогоднішню страву цілком можна назвати святковою, але в мене просто гарний настрій. Тішать останні яскраві промені осіннього сонечка, здається, воно так і хоче заглянути й дізнатися, що ж я таке сьогодні готую на кухні. Спеціально для любителів м’яса я пропоную […]
Існує не так багато рецептів страв з макаронами, за якими макарони готуються разом з м’ясом в одному посуді. На плиті зробити такий “фокус” не так легко, а ось в мультиварці — це цілком можливо. В мультиварці макарони готувати дуже зручно і легко, а якщо врахувати, що макарони готуються одночасно з м’ясом чи субпродуктами, то зрозуміло, […]
Квасолю можна використовувати не тільки для приготування супів і гарнірів, але й, наприклад, для приготування смачних і красивих котлет. Основу таких котлет становить пюре з відвареної квасолі, з додаванням картопляного пюре і шпику. Дуже зручно готувати котлети з квасолі і картоплі в мультиварці, там можна одночасно відварити квасолю і картоплю, а потім обсмажити котлети в […]
Курячі крильця — це не дуже затребувана в кулінарії частина курки. В основному вони сприймаються як закуска до всім відомого пінного напою. Закуска — це, звичайно, добре, але можна приготувати крильця так, що вони стануть улюбленою стравою з птиці. В крильцях не дуже багато м’яса, тому під час приготування треба максимально зберегти їхню соковитість. Для […]
Ось і настав сезон смачного і по-осінньому яскравого овочу — гарбуза! До сьогодні я ніколи не уявляла, що гарбуз можна готувати не просто у вигляді каші. До цього мене підштовхнула мультиварка і велика кількість цього чудового овочу на прилавках. Раніше я й подумати не могла, що гарбуз з м’ясом — це так смачно! Бо ще […]
Вашій увазі пропонується рецепт під назвою “Тушковане м’ясо з картоплею”. Приготувати цю страву з допомогою мультиварки дуже просто, ви зможете порадувати всю сім’ю неперевершеною вечерею. Отже, для того, щоб приготувати тушковане м’ясо з картоплею, необхідно використати такі інгредієнти: М’ясо (яловичина) — 300-400г; Картопля — 700-800г; Морква — 1шт.; Цибуля — 1шт.; Часник — 3 зубчики; […]
Навіть якщо у вас немає борошна, то все одно можна спекти незвичайний м’ясний пиріг, а замість тіста взяти звичайні бублики. Випікати такий пиріг краще в мультиварці — в ній він рівномірно пропечеться, низ пирога не підгорить, а верх не пересохне, сам пиріг вийде соковитим. За смаком такий пиріг трішки схожий на піцу — в ньому […]
Картопля з м’ясом – поєднання широко відоме і зустрічається в кухнях багатьох країн світу. Хоча серед прихильників роздільного харчування й існує думка, що ці продукти поєднуються один з одним не надто добре, все ж для більшості з нас м’ясо з одними тільки овочами, та без картопельки виглядає на тарілці якось вже дуже сиротливо. Моя родина […]