Страви з сиром в моїй родині ніколи не були в пошані, хоча я сама сир дуже люблю. Чоловік не любитель молочних продуктів, тому я завжди обмежувалась пачкою ряжанки чи магазинного сиру. Все змінилось, коли підросла дитина і проблема насичення кальцієм організму малечі вийшла на перший план. Непокоїла пізня поява зубів та й взагалі молочні продукти […]
Другі Страви
Курячі нутрощі — печінка, шлунок і сердечко часто використовуються для приготування різноманітних закусок і гарячих страв. Курячі шлунки коштують набагато дешевше, ніж печінка чи сердечка, але, незважаючи на це, є не менш затребуваними продуктами. Багато господинь вважають, що гаряче з курячих шлунків не варте тих турбот, яких вимагає його приготування. Адже спочатку шлунки необхідно промити, […]
Поки ще не завершилась пора таких смачних овочів як кабачки, я вирішила приготувати своїм домашнім ніжне суфле з кабачків. Страва смачна і дуже корисна, готується доволі швидко! Спочатку я хотіла назвати цю страву запіканкою, але після того, як спробувала, то зрозуміла, що ніжний смак цієї страви може передати лише слово “суфле”. Якщо чесно, я кабачки […]
Сьогодні я б хотіла поділитись не рецептами як такими, а швидше розповісти про варіант приготування двох страв одночасно з використанням мультиварки. Це чудовий спосіб економії часу і оптимізації процесу приготування вечері. Крім того, що ви менше часу витрачаєте на приготування, ви ще й отримуєте гарнір і другу страву в один момент, тобто вам не доведеться […]
Картопляна запіканка зі свіжими грибами — смачна винагорода за зібрані нами гриби. Приготувати картопляну запіканку зовсім нескладно, особливо, якщо скористатися мультиваркою. В цій чудо-каструлі можна здійснити всі етапи приготування — зварити картоплю для пюре, обсмажити гриби з цибулею і запекти картопляну запіканку. Весь процес приготування картопляної запіканки займає трохи більше, ніж півтори години — починаючи […]
Фарширована курочка — це верх кулінарного мистецтва; її приготування — це клопіткий і тривалий процес, який вимагає майже хірургічної точності. Трохи простіше нафарширувати і приготувати окремі частини курки — окости, гомілки чи стегенця. Для цього з них акуратно знімають шкірку, видаляють кістки, а м’ясо змішують з різноманітними добавками і використовують як начинку, нею потім наповнюють […]
Гречку по-купецьки можна порівняти з пловом – в цій страві також є крупа та м’ясо, які готуються разом. Я знаю два варіанти приготування цієї ситної і смачної страви: в першому варіанті до гречки і м’яса додається цибуля і морква, а в другому – цибуля і гриби. Мій чоловік дуже любить гриби, тому для нього я […]
Що може бути кориснішим, ніж тушковані сезонні овочі? Тобто ті овочі, які виросли в даному регіоні і є типовими в даний час року. Саме тому пропоную приготувати вам рагу в мультиварці (наприклад, Panasonic sr-tmh18ltw) з простих і доступних овочів, кожен з яких є багатим на вітамінів і мікроелементів, які неодмінно підуть на користь вашому здоров’ю, […]
Риба — почесна гостя на столі у нашій родині, при тому, що влаштовуємо рибні дні ми не лише в четвер. Я ніколи не відмовлюсь від риби, але купую тільки живу, щоб бути впевненою в її якості. Зараз у великій кількості продають коропів, тому короп з’являється на нашій кухні часто. Для урізноманітнення вирішила приготувати коропа з […]
Долма на святковому столі — це перевірений спосіб здивувати навіть найбільш вередливих гостей. Тарілка з ароматними і красивими долмушками завжди буде в центрі уваги, всім обов’язково захочеться спробувати цю екзотику на смак. Готується долма з виноградного листя, в яке загортається начинка з м’яса і рису. Технологія приготування долми схоже на приготування голубців, але смак і […]