Куряче філе в картопляній шубці — смачна заміна звичайних котлет, на приготування якої потрібно зовсім трохи часу. Виходить соковита і смачна курочка з золотистою скоринкою, яка прекрасно поєднується з будь-яким гарніром — овочами, гречкою, макаронами. В мультиварці філе в картопляній шубці готується з мінімальною кількістю рослинної олії, але все одно виходить рум’яним і зажареним. Цей […]
М’ясні Страви
Чахохбілі — це страва грузинської кухні, яку готують з курки з додаванням великої кількості свіжих овочів і приправ. Я готую чахохбілі в мультиварці, трохи адаптувавши рецепт і спростивши склад інгредієнтів (я замінила деякі свіжі трави сушеними). Просто не завжди в магазині можна знайти свіжий базилік і орегано, а ось сушені трави зазвичай є в кухонній […]
Є продукти, які, незважаючи на свою простоту, разом дають чудові гармонійні поєднання, наприклад, полуниця і вершки, що так обожнюють представниці прекрасної статі, чи вишукане поєднання сиру і оливок, чи класичне — риби і лимона, чи незвичайне — дині і вітчини… Здавалося б, кілька продуктів, а смак, тим не менш, просто неперевершений. Рецепт, поданий нижче, якраз […]
Розглянемо приготування у мультиварці Panasonic ароматного плову з курячою грудкою. Ця страва буде нежирною і матиме неповторний смак. Нам необхідно взяти: Рис — 3 мультисклянки; Куряча грудка (філе) — 500-600г; Цибуля — 2шт.; Морква — 2шт.(велика); Часник — 5 зубчиків (неочищених); Родзинки — жменя; Зіра; Коріандр; Чорний перець свіжезмелений; Олія оливкова — 4 ст.л.; Масло […]
Ні для кого не секрет, що куряче м’ясо чудово поєднується з різними фруктами і сухофруктами — чорносливом, курагою, ананасом. Ця обставина дозволяє готувати велику кількість смачних страв, однією з яких є рулет з курячого філе з чорносливом. До появи на моїй кухні мультиварки доводилось готувати такий рулет в два етапи — спочатку обсмажувати на плиті, […]
Курячі нутрощі — печінка, шлунок і сердечко часто використовуються для приготування різноманітних закусок і гарячих страв. Курячі шлунки коштують набагато дешевше, ніж печінка чи сердечка, але, незважаючи на це, є не менш затребуваними продуктами. Багато господинь вважають, що гаряче з курячих шлунків не варте тих турбот, яких вимагає його приготування. Адже спочатку шлунки необхідно промити, […]
Сьогодні я б хотіла поділитись не рецептами як такими, а швидше розповісти про варіант приготування двох страв одночасно з використанням мультиварки. Це чудовий спосіб економії часу і оптимізації процесу приготування вечері. Крім того, що ви менше часу витрачаєте на приготування, ви ще й отримуєте гарнір і другу страву в один момент, тобто вам не доведеться […]
Фарширована курочка — це верх кулінарного мистецтва; її приготування — це клопіткий і тривалий процес, який вимагає майже хірургічної точності. Трохи простіше нафарширувати і приготувати окремі частини курки — окости, гомілки чи стегенця. Для цього з них акуратно знімають шкірку, видаляють кістки, а м’ясо змішують з різноманітними добавками і використовують як начинку, нею потім наповнюють […]
Долма на святковому столі — це перевірений спосіб здивувати навіть найбільш вередливих гостей. Тарілка з ароматними і красивими долмушками завжди буде в центрі уваги, всім обов’язково захочеться спробувати цю екзотику на смак. Готується долма з виноградного листя, в яке загортається начинка з м’яса і рису. Технологія приготування долми схоже на приготування голубців, але смак і […]
Бурріто – блюдо мексиканської кухні, яке являє собою прісну пшеничну корж – тортилью, в яку загортається гостра начинка. Начинка для буріто зазвичай складається з м’яса, квасолі та овочів, також в начинку можна додавати різні соуси. Перший раз я спробувала справжній буріто в ресторані мексиканської кухні і мені дуже сподобалося. Звичайно ж, після цього мені захотілося […]