Філе горбуші, запечене з грибами у вершковому соусі — це красива і поживна гаряча страва для святкового столу. За бажанням можна готувати таку горбушу для своєї родини хоч щодня. В мультиварці приготування горбуші займе близько п’ятдесяти хвилин і ще хвилин двадцять знадобиться для того, щоб обсмажити гриби. Для того щоб раціонально використати час, почати краще […]
Рибні Страви
Супи-пюре і крем-супи — це не тільки дуже смачно, але й дуже ситно. Почуття голоду надовго покине вас, якщо ви поїсте цей супчик. Якщо ви хочете допомогти своєму організму бути в хорошій формі, такі супи обов’язково повинні бути у вашому повсякденному меню. Я пропоную вам взяти на замітку нескладний рецепт приготування наваристого сирного супу з […]
Риба — почесна гостя на столі у нашій родині, при тому, що влаштовуємо рибні дні ми не лише в четвер. Я ніколи не відмовлюсь від риби, але купую тільки живу, щоб бути впевненою в її якості. Зараз у великій кількості продають коропів, тому короп з’являється на нашій кухні часто. Для урізноманітнення вирішила приготувати коропа з […]