Інгредієнти
- 1 кг курячого фаршу
- 4 великі моркви
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 0,5 ч. л. меленого чорного перцю
- 1 ч. л. морської солі
- 250 мл курячого бульйону
- 70 г мигдальних пластівців
Приготування
крок 1
Підготувати мультиварку та інгредієнти.
крок 2
Морква, лук і часник очистити. Цибулю і часник подрібнити. Морква помістити в чашу мультиварки, влити 250 мл бульйону. Готувати в режимі «Мультіповар» 35 хвилин при температурі 90 ° С. Перекласти моркву на блюдо, дати охолонути, потім нарізати на тонкі поздовжні пластини.
крок 3
Курячий фарш перемішати з цибулею і часником. Приправити сіллю і розділити суміш на 3 частини.
крок 4
Викласти в чашу мультиварки одну частину курячого фаршу і половину моркви. Влити 2 ст. л. бульйону.
крок 5
Покласти ще одну частину фаршу і залишилася моркву. Зверху розподілити залишився фарш. Посипати мигдальними пластівцями. Закрити кришку і готувати в режимі «Мультіповар» 40 хвилин при температурі 110 ° С.
Мультиварка TEFAL MultiCook & Stir RK905A32
7,799.00 ₴6,799.00 ₴Мультиварка-скороварка MOULINEX Cook4Me CE7011
6,999.00 ₴6,399.00 ₴Мультиварка-скороварка TEFAL Ultimate CY625F32
5,499.00 ₴4,499.00 ₴