Супи-пюре і крем-супи — це не тільки дуже смачно, але й дуже ситно. Почуття голоду надовго покине вас, якщо ви поїсте цей супчик. Якщо ви хочете допомогти своєму організму бути в хорошій формі, такі супи обов’язково повинні бути у вашому повсякденному меню. Я пропоную вам взяти на замітку нескладний рецепт приготування наваристого сирного супу з червоною рибою — лососем. Риба сімейства лососевих — це незамінне джерело корисних елементів і вітамінів, таких як фосфор, вітаміни групи B, селен, ненасичені жирні кислоти омега-3. Риба взагалі багата необхідним білком, і, до того ж, не містить холестерину, який шкодить судинам. Їжте рибні страви 2 рази в тиждень і ви забезпечите собі надійний захист від серцево-судинних захворювань, артриту, раку і навіть депресії.
Використовуючи мультиварку (наприклад sr-tmh18ltw від компанії Panasonic), приготувати цей суп буде зовсім легко!
Щоб приготувати дуже смачний, вершковий, густий і ніжний крем-суп з лососем в мультиварці нам знадобляться такі інгредієнти:
- Філе лосося (свіжого або слабосоленого) — 250г;
- Картопля — 5 середніх бульб;
- Морква — 1-2 шт. (я взяла 3 маленькі морквини);
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- Сир плавлений вершковий без добавок — 200г;
- Сіль, перець — за смаком;
- Зелень — для прикраси.
Процес приготування:
-
- Рибне філе заливаємо водою в каструлі мультиварки. Обираємо в меню режим “тушкування” на 1 годину.
- В цей час очищуємо картоплю, моркву і цибулю, нарізаємо овочі великими шматочками.
- За 25-30 хвилин до завершення режиму обережно відкриваємо кришку мультиварки, дістаємо відварене філе лосося, в отриманий рибний бульйон засипаємо овочі і закриваємо кришку. Рибне філе ріжемо невеликими шматочками.
- Після того, як прозвучить сигнал мультиварки, перекладаємо картоплю, цибулю і моркву з каструлі мультиварки в іншу ємність і подрібнюємо овочі з допомогою блендера (або вручну) до стану пюре.
- До бульйону, що залишився в каструлі мультиварки, додаємо отримане овочеве пюре, плавлений сир і шматочки риби. Обираємо режим “тушкування”, вимикаємо його через 10 хвилин, додаємо спеції. З сіллю варто бути обережним, так як лосось і плавлений сир вже солоні.
- Суп прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.
Смачного!
Сподіваюся, ви погодитеся зі мною, що страву дійсно легко готувати, вона смачна і корисна, до того ж, дуже ситна. А для жіночого організму червона риба — природне джерело краси та здоров’я, мікроелементи, які вона містить, роблять сяючими волосся і шкіру; зміцнюють кістки і зуби; позбавляють від нападів нудьги і на біологічному рівні забезпечують гарний настрій.
Цей рецепт не виключає можливості для творчості — замість лосося можна додати креветки. Раджу спробувати і цей варіант крем-супу. Удачі вам в кулінарних подвигах!
Мультиварка-скороварка NINJA OP500EU
10,799.00 ₴8,999.00 ₴Мультиварка-скороварка TEFAL Cook4me+ Connect CY855830
9,999.00 ₴8,499.00 ₴Мультиварка-скороварка TEFAL Cook4Me + CY851130
8,999.00 ₴7,499.00 ₴