Запіканка з печінки в мультиварці, складові:
- 30 гр. сметани 10%
- 500 гр. печінки курки
- 1 склянка відвареного білого рису
- 2 шт. курячого яйця
- Сіль, спеції на смак
- 1 шт. цибулі ріпчастої
- 1 ч.л. гірчиці
- 5 гр. харчової соди
- 1 шт. вареної моркви
Приготування запіканки з курячої печінки, рецепт:
Промиваємо печінку курки під водою, даємо рідина стекти.
Чистимо цибулю, промиваємо його, ріжемо на четвертинки
Змішуємо в блендері рис, відварену моркву, цибулю, печінку. Подрібнюємо все.
В отриману суміш додаємо соду, сіль, перець, яйця, сметану, ще можна гірчицю.
Змащуємо мультіварочную чашу рослинним маслом, виливаємо туди нашу суміш.
Активуємо режим «Випічка». Через годину, як прозвучить сигнал, виймаємо тортик і ставимо його остигати на решітку.
Мультиварка-скороварка NINJA OP500EU
10,799.00 ₴8,999.00 ₴Мультиварка-скороварка TEFAL Cook4me+ Connect CY855830
9,999.00 ₴8,499.00 ₴Мультиварка-скороварка TEFAL Cook4Me + CY851130
8,999.00 ₴7,499.00 ₴