Запіканка з печінки в мультиварці, складові:
- 30 гр. сметани 10%
 - 500 гр. печінки курки
 - 1 склянка відвареного білого рису
 - 2 шт. курячого яйця
 - Сіль, спеції на смак
 - 1 шт. цибулі ріпчастої
 - 1 ч.л. гірчиці
 - 5 гр. харчової соди
 - 1 шт. вареної моркви
 
Приготування запіканки з курячої печінки, рецепт:
 Промиваємо печінку курки під водою, даємо рідина стекти.
 Чистимо цибулю, промиваємо його, ріжемо на четвертинки
 Змішуємо в блендері рис, відварену моркву, цибулю, печінку. Подрібнюємо все.
 В отриману суміш додаємо соду, сіль, перець, яйця, сметану, ще можна гірчицю.
 Змащуємо мультіварочную чашу рослинним маслом, виливаємо туди нашу суміш.
 Активуємо режим «Випічка». Через годину, як прозвучить сигнал, виймаємо тортик і ставимо його остигати на решітку.

Мультиварка-скороварка NINJA OP500EU
10,799.00 ₴8,999.00 ₴Мультиварка-скороварка TEFAL Cook4me+ Connect CY855830
9,999.00 ₴8,499.00 ₴Мультиварка-скороварка TEFAL Cook4Me + CY851130
8,999.00 ₴7,499.00 ₴