Курка в кисло-солодкому соусі в мультиварці

Страви з курки в моїй сім’ї завжди проходять на “ура”, тому й ділюсь з вами рецептами приготування птиці. Пропоную вашій увазі ще один, також смачний і корисний, хоча в мультиварці Panasonic SR-TMH18LTW інакше й не буває.

Нам знадобиться:

  • 950г курячих стегенець (3шт.)
  • 1 яблуко
  • рослинна олія
  • сіль за смаком

Соус:

  • 1 ст.л. меду
  • 1 ст.л. кетчупу
  • 1 ст.л. гірчиці
  • 1 ст.л. соєвого соусу

Приготування

В каструльку мультиварки налити рослинну олію і підігріти її на програмі “Випічка” (40хв.). Покласти курячі стегенця і обсмажувати їх з одного боку протягом 15хв. Потім перевернути, трохи посолити. Покласти почищене і порізане шматочками яблуко і продовжувати обсмажувати до сигналу. Приготувати соус. Для цього змішати мед, кетчуп, соєвий соус і гірчицю.

Полити цим соусом стегенця. Ввімкнути програму “Плов” і готувати до сигналу.

Після сигналу стегенця готові. Полити готові стегенця соком, який утворився.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *