Шоколад на окропі зі сметанним кремом

Дуже ніжний, ароматний і шалено смачний шоколадний торт

Вам знадобиться:

  • 2 ст. борошна
  • 2 ст. цукру
  • 2 яйця
  • 1,5 ч. л. соди
  • 1,5 ч. л. розпушувача
  • 6 ст. ложок какао
  • 1 ст. молока, ванілін
  • 1/2 ст. рослинної олії
  • 1 склянку окропу

Крем:

  • 450г сметани
  • 1 стакан цукру
  • банани

Збити яйця з цукром, влити рослинне масло і молоко, перемішати. Борошно, соду, розпушувач, ванілін і какао змішати в окремій чашці, потім порціями ввести в рідку масу.

В самому кінці влити одну склянку крутого окропу, розмішати (тісто дуже рідке). Чашу мультиварки змастити маслом і вилити тісто. Режим «Випічка» 1:00 +20 хвилин. Розрізати бісквіт на коржі і змастити кремом. Залишити торт в холодильнику на ніч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *