Запіканка з печінки в мультиварці

Запіканка з печінки в мультиварці, складові:

  • 30 гр. сметани 10%
  • 500 гр. печінки курки
  • 1 склянка відвареного білого рису
  • 2 шт. курячого яйця
  • Сіль, спеції на смак
  • 1 шт. цибулі ріпчастої
  • 1 ч.л. гірчиці
  • 5 гр. харчової соди
  • 1 шт. вареної моркви

Приготування запіканки з курячої печінки, рецепт:
Промиваємо печінку курки під водою, даємо рідина стекти.
Чистимо цибулю, промиваємо його, ріжемо на четвертинки
Змішуємо в блендері рис, відварену моркву, цибулю, печінку. Подрібнюємо все.
В отриману суміш додаємо соду, сіль, перець, яйця, сметану, ще можна гірчицю.
Змащуємо мультіварочную чашу рослинним маслом, виливаємо туди нашу суміш.
Активуємо режим «Випічка». Через годину, як прозвучить сигнал, виймаємо тортик і ставимо його остигати на решітку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *