Home » Випічка » Террін з курки та моркви
terrin-kurica-morkov

Террін з курки та моркви

Інгредієнти

  • 1 кг курячого фаршу
  • 4 великі моркви
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 0,5 ч. л. меленого чорного перцю
  • 1 ч. л. морської солі
  • 250 мл курячого бульйону
  • 70 г мигдальних пластівців

Приготування

крок 1
Підготувати мультиварку та інгредієнти.

крок 2
Морква, лук і часник очистити. Цибулю і часник подрібнити. Морква помістити в чашу мультиварки, влити 250 мл бульйону. Готувати в режимі «Мультіповар» 35 хвилин при температурі 90 ° С. Перекласти моркву на блюдо, дати охолонути, потім нарізати на тонкі поздовжні пластини.

крок 3
Курячий фарш перемішати з цибулею і часником. Приправити сіллю і розділити суміш на 3 частини.

крок 4
Викласти в чашу мультиварки одну частину курячого фаршу і половину моркви. Влити 2 ст. л. бульйону.

крок 5
Покласти ще одну частину фаршу і залишилася моркву. Зверху розподілити залишився фарш. Посипати мигдальними пластівцями. Закрити кришку і готувати в режимі «Мультіповар» 40 хвилин при температурі 110 ° С.

Check Also

599

Чахохбілі в мультиварці

Чахохбілі — це страва грузинської кухні, яку готують з курки з додаванням великої кількості свіжих …