Home » Перші страви » Борщ в мультиварці
Український борщ в мультиварці

Борщ в мультиварці

Рецепт розрахований на 4 порції

Час підготовки: 14 хвилин

Інгредієнти:

  • яловичина 400г
  • картопля 240г
  • буряк 200г
  • томати 140г
  • морква 100г
  • часник 20г
  • Цибуля ріпчаста 100г
  • Білокачанна капуста 200г
  • Лимонний сік 2 ст.л.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Масло рослинне 2 ст.л.
  • Вода 2 л
  • Сіль, перець за смаком
  • Сметана за смаком
Програма РЕЦЕПТИ – ЗАКУСКА – БОРЩ. Кількість порцій – 4. Ви можете регулювати кількість порцій, збільшуючи або зменшуючи кількість інгредієнтів у відповідності з таблицею нижче. В залежності від бажаної густоти супу ви можете збільшувати або зменшувати кількість води.

Приготування:

  1. Поріжте яловичину і картоплю кубиками, моркву і буряк натріть на крупній тертці, цибулю і часник дрібно порубаєте, нашаткуйте капусту.
  2. Включіть програму і обсмажте буряк, цибулю, моркву і часник на рослинній олії 5 хвилин після розігріву чаші, періодично помішуючи.
  3. Помістіть всі інші інгредієнти в чашу мультиварки, налийте воду.
  4. Підтвердіть функцію «початку готування», час виставиться автоматично. Закрийте кришку, готування почнеться відразу після попереднього нагрівання.

Подавайте до столу, поклавши в кожну тарілку по ложці сметани і посипавши рубаною зеленню. Смачного!
Готувалось в мультиварці Moulinex Cook4Me CE 701132

Check Also

599

Чахохбілі в мультиварці

Чахохбілі — це страва грузинської кухні, яку готують з курки з додаванням великої кількості свіжих …